Zubotehnički laboratoriji

Zubotehnički laboratorij

Zubotehnički tim

U našim zubotehničkim laboratorijima rade djelatnici koji imaju višegodišnje iskustvo u izradi fiksnih, polufiksnih i mobilnih protetskih radova. Svi djelatnici se redovno usavršavaju na stručnim seminara diljem svijeta te su uvijek u korak sa svjetskom praksom i trendovima a nerijetko su oni ti koji postavljaju letvicu na novu visinu.

Opremljenost laboratorija

Iskustvo i tehnologija daju odlične preduvjete za kvalitetu. Imajući to na umu, našim stučnjacima smo osigurali najmoderniju zubotehničku opremu kojom ne raspolaže niti jedan drugi laboratorij u ovom dijelu europe. Sve protetske radove i njihove dijelove radimo u svojim vlastitim laboratorijima uz primjenu najmodernije tehnologije te najboljih sirovina dostupnih na tržištu. Najbolja oprema i najbolji materijali u rukama naših stručnjaka daju i najbolji rezultat.

Mogućnosti

Zubne krunice

Vlastiti moderno opremljeni zubotehnički laboratoriji sa stručnim kadrom kakvim mi raspolažemo daje nam nevjerojatne mogućnosti koje nas stavljaju daleko ispred konkurencije. Konstantna suradnja stomatologa i zubotheničara koji radi vaš protetski rad je neophodna za vrhunski rezultat. Osigurava nam da izradimo savršeni nadomjestak koji će vjerno zamjeniti vaše prirodne zube, a vrijeme izrade protetskog rada se višestruko smanjuje što znači da smo u stanju i najsloženije protetske radove izraditi u samo nekoliko dana.


Naši pacijenti su rekli...

Pozdrav cijelom osoblju ordinacije. Naš je povratak kući prošao ugodno i brzo smo stigli. Izuzetno smo zadovoljni smještajem i kvalitetom Vaših usluga te Vas naveliko hvalimo svima. Puni dojmova prepričavamo naš prošlotjedni boravak.
Puno Vas pozdravljamo do idućeg dolaska!
Doskora,

Laura i Livio, Torino

ZATRAŽI PONUDU