Zubotehnički laboratoriji

Zubotehnički laboratorij

Zubotehnički tim

U našim zubotehničkim laboratorijima rade djelatnici koji imaju višegodišnje iskustvo u izradi fiksnih, polufiksnih i mobilnih protetskih radova. Svi djelatnici se redovno usavršavaju na stručnim seminara diljem svijeta te su uvijek u korak sa svjetskom praksom i trendovima a nerijetko su oni ti koji postavljaju letvicu na novu visinu.

Opremljenost laboratorija

Iskustvo i tehnologija daju odlične preduvjete za kvalitetu. Imajući to na umu, našim stučnjacima smo osigurali najmoderniju zubotehničku opremu kojom ne raspolaže niti jedan drugi laboratorij u ovom dijelu europe. Sve protetske radove i njihove dijelove radimo u svojim vlastitim laboratorijima uz primjenu najmodernije tehnologije te najboljih sirovina dostupnih na tržištu. Najbolja oprema i najbolji materijali u rukama naših stručnjaka daju i najbolji rezultat.

Mogućnosti

Zubne krunice

Vlastiti moderno opremljeni zubotehnički laboratoriji sa stručnim kadrom kakvim mi raspolažemo daje nam nevjerojatne mogućnosti koje nas stavljaju daleko ispred konkurencije. Konstantna suradnja stomatologa i zubotheničara koji radi vaš protetski rad je neophodna za vrhunski rezultat. Osigurava nam da izradimo savršeni nadomjestak koji će vjerno zamjeniti vaše prirodne zube, a vrijeme izrade protetskog rada se višestruko smanjuje što znači da smo u stanju i najsloženije protetske radove izraditi u samo nekoliko dana.


Naši pacijenti su rekli...

Pozdrav,
Ja sam Michele Pizzolante, vaš pacijent koji Vam je veoma zahvalan na obavljenom zahvatu. Zadovoljan sam postignutim rezultatom. Sretan sam što imam zube, a osjećaj je kao da su pravi. To je zbilja prednost u životu.
Zasigurno ću, kao i do sada, preporučivati Vašu ordinaciju svima.
Zahvaljujem na ozbiljnom pristupu.

Michele, Lecce

ZATRAŽI PONUDU