Potpune (totalne) proteze

Potpune (totalne) proteze

Što su potpune ili totalne proteze?

Potpuna ili totalna proteza je protetski rad pomoću kojega saniramo potpuno bezubu čeljust. Osim nadomještanja svih zubi, pomoću nje saniramo i izgubljena okolna tkiva.

Kako se radi potpuna proteza?

Ukoliko su u oralnoj šupljini preostali zubi koji nisu više iskoristivi, potrebno ih je izvaditi. Nakon vađenja biti će potrebno nositi imedijatnu protezu dok tkivo ne zacijeli. Proces u pravilu traje oko 3 mjeseca, te se nakon tog perioda ne očekuju daljnje promjene u zubnom tkivu. Prilagodba na potpunu protezu traje duže nego na ostale protetske radove.


Naši pacijenti su rekli...

Bok, sjajni dečki i cure! Posao koji ste napravili za mene je odličan i sve više osjećam kao da mi je prirodan. Koristim svaku priliku da o vama pričam prijateljima i poznanicima te mislim da će vas neki od njih i posjetiti, jer ste vi za mene stvarno učinkoviti i stručni. Volio bih da su moja djeca barem malo poput vas, ali kao većina mladih oni su lijeni i bez ambicija. Čestitke! Vi ste jedna velika obitelj koja zaslužuje poštovanje, čast i uspjeh. Poseban pozdrav svakome od vas.

Antonio, Salerno

ZATRAŽI PONUDU