Svjedočanstva pacijenata

Pozdrav cijelom osoblju ordinacije. Naš je povratak kući prošao ugodno i brzo smo stigli. Izuzetno smo zadovoljni smještajem i kvalitetom Vaših usluga te Vas naveliko hvalimo svima. Puni dojmova prepričavamo naš prošlotjedni boravak.
Puno Vas pozdravljamo do idućeg dolaska!
Doskora,

Laura i Livio, Torino

Pozdrav,
Ja sam Michele Pizzolante, vaš pacijent koji Vam je veoma zahvalan na obavljenom zahvatu. Zadovoljan sam postignutim rezultatom. Sretan sam što imam zube, a osjećaj je kao da su pravi. To je zbilja prednost u životu.
Zasigurno ću, kao i do sada, preporučivati Vašu ordinaciju svima.
Zahvaljujem na ozbiljnom pristupu.

Michele, Lecce

Bok svima. Još Vam jednom zahvaljujem što ste mi omogućili da se opet smijem i posebice da bolje jedem. Javit ću Vam se čim mi obveze omoguće ponovni dolazak sa suprugom. Poznajemo još ljudi koji bi također došli s nama u Zagreb zbog problema u ustima. Čim se dogovorimo oko datuma, javit ću Vam se.
Lijep pozdrav,

Silvio, Verbano

Jako smo zadovoljni obavljenim zahvatima. Vaše se osoblje odlikuje profesionalnošću, ljubaznošću i uslužnošću, svime što Italiji nedostaje. Hvala na svemu i vidimo se uskoro.

Rosa i Giuseppe, Torino

Ja sam Silvana iz Varesea. Željela bih zahvaliti cijelom osoblju ordinacije na profesionalnosti liječnika, ljubaznosti i pažnji zaposlenika. Jako sam zadovoljna osmijehom koji ste mi vratili (osmijeh filmske zvijezde).

Silvana, Varese

Pozdrav. Htjeli smo Vam zahvaliti na toploj dobrodošlici, smještaju i svemu što ste učinili za nas. Osjećali smo se kao kod kuće i u svakom smo trenutku znali da nam pružate ugodan osjećaj. Hvala! Hvala još jednom cijelom osoblju na temeljito obavljenom poslu i uslužnosti. Topli pozdrav svima!

Giovanna i Antonio, Udine

Najdraži! Još sam jednom shvatila da smo, osim što smo upoznale vrhunske stručnjake, mama i ja upoznale ljubazne osobe vrijedne poštovanja koji zavrjeđuju lijepu riječ. Od srca Vam želimo sreću i radost sada i za cijelu novu godinu koja dolazi!S iskrenim čestitkama Liliana i Antonella

Liliana i Antonella, Parma

ZATRAŽI PONUDU