Cirkon i E.Max keramičke krunice

Cirkon i E.Max keramičke krunice

Što su keramičke krunice?

Ako tražite najbolje što moderna stomatologija može ponuditi kada su u pitanju umjetne krunice, onda ćete se sigurno odlučiti za krunice od čiste keramike. Najbolji dostupni materijali su trenutno cirkon i e.max keramika. Krunice napravljane od ovih materijala osigurati će, osim vrhunske kvalitete i čvrstoće, odlična estetska svojstva. Njihova sposobnost imitacije prirodnog zuba onemogućiti će razlikovanje vaših prirodnih zuba od umjetnih. Dugotrajan i blistav osmjeh je zajamčen.

Koja su svojstva cirkon keramike?

Cirkon keramika je materijal koji se nalazi u samom vrhu kada je u pitanju izrada keramičkih krunica. Biokomplatibilan materijal koji je po svojim mehaničkim svojstvima najsličniji prirodnom zubu zbog izrazite čvrstoće i tvrdoće. Zbog svojih mehaničkih svojstava pogodan je za ugradnju u prednju i u stražnju regiju. Kapica na koju se stavlja keramika bijele je boje što omogućuje translucenciju i lom svijetlost kakvu ima prirodan zub. To mu omogućava vjernu imitaciju prirodnog zuba i jamči blistav osmjeh. Do pojave E.max keramike nije imao pravu konkurenciju kao estetski najbolji materijal.

Koja su svojstva E.max keramike?

E.max ili Empress keramika je materijal koji se svrstao uz bok cirkonu kada je u pitanju izrada keramičkih krunica. Krase ga estetska svojstva kojima će i cirkon teško parirati. Translucencija, transparencija i fluorescencija potpuno se prenose u keramiku krunice te ju je nemoguće razlikovati od prirodnog zuba. Najbolje rezultate postiže kada se krunica postavlja na prirodni brušeni zub. Osim ovih iznimnih estetskih svojstava ima i trostruko veću čvrstoću od zubne cakline što otklanja bilo kakav strah od pucanja krunice. Uglavnom se koristi za postavljanje u prednjoj regiji gdje je estetika primarna. Ukoliko želite samo najbolje, E.max keramika je najmanje na što bi trebali pristati.


Naši pacijenti su rekli...

Bok, sjajni dečki i cure! Posao koji ste napravili za mene je odličan i sve više osjećam kao da mi je prirodan. Koristim svaku priliku da o vama pričam prijateljima i poznanicima te mislim da će vas neki od njih i posjetiti, jer ste vi za mene stvarno učinkoviti i stručni. Volio bih da su moja djeca barem malo poput vas, ali kao većina mladih oni su lijeni i bez ambicija. Čestitke! Vi ste jedna velika obitelj koja zaslužuje poštovanje, čast i uspjeh. Poseban pozdrav svakome od vas.

Antonio, Salerno

ZATRAŽI PONUDU