Fiksna protetika

Fiksna protetika

Što je fiksna protetika?

Fiksna protetika obuhvaća protetske radove koji se trajno fiksirani na oštećene zube, izgubljene zube ili na ugrađenje dentalne implantate. U fiksnu protetiku spadaju mostovi, krunice, ljuskice, inlay i onlay.Koje su prednosti fiksnih protetski radova?

Fiksni nadomjesci su fiksirani za oštećene prirodne zube ili na ugrađene implantate. Njih nije moguće vaditi van zbog čišćenja ili bilo kojeg drugog razloga, već su trajno ugrađeni u usta. Njihova najveća prednost je upravo ta što su fiksirani te će vam omogućiti da ih osjećate kao vaše vlastite zube jer su vrlo čvrsti i dugotrajni. Naravno, uz njih možete biti sigurni da nećete imati neugodnih situacija kakve su moguće s mobilnim protetskim radovima.


Naši pacijenti su rekli...

Pozdrav. Htjeli smo Vam zahvaliti na toploj dobrodošlici, smještaju i svemu što ste učinili za nas. Osjećali smo se kao kod kuće i u svakom smo trenutku znali da nam pružate ugodan osjećaj. Hvala! Hvala još jednom cijelom osoblju na temeljito obavljenom poslu i uslužnosti. Topli pozdrav svima!

Giovanna i Antonio, Udine

ZATRAŽI PONUDU